- »
- Bystřička »
- Kurzy vaření v Bystřičce
Kurzy vaření v Bystřičce pro začátečníky i pokročilé
Vybírejte z kuchařských kurzů v Bystřičce ten, který vás láká nejvíce. Všechny kurzy pro kulináře jsou vedené šéfkuchaři a jsou vhodné pro začátečníky i pokročilé kuchaře...
Dokonalé dezerty, speciality české a světové kuchyně, brunch, sushi… že je nemožné připravit si tato jídla doma? S našimi kurzy vaření to bude reálné, a dokonce snadné! Užijte si originální kurzy vaření v Bystřičce pod vedením těch nejlepších šéfkuchařů, nebo dokonce michelinských kuchařů. Po absolvování kulinářského kurzu vám přijdou všechny recepty do e-mailu pro připomenutí (a třeba i založení do vaší oblíbené knížky) a všechny recepty si tak budete moct připravit kdykoli a kdekoli budete chtít. Mezi nejoblíbenější kurzy vaření patří tyto
Jak probíhají kurzy vaření v Bystřičce?
V současné době je většina živých kurzů vaření v Bystřičce zrušena. To ale neznamená, že se nemůžete učit vařit! Naopak! V této parádní době moderních technologií na vás čekají kurzy vaření v Bystřičce rovnou ve vaší kuchyni - kulinářské kurzy se totiž přesunuly do online světa. Jaké jsou výhody online kurzů vaření?
- Když jste šli na kurz vaření v Bystřičce, jedna vstupenka znamenala místo jen pro jednoho účastníka, museli jste vyřešit dojíždění, parkování, hlídání dětí apod. Tyto problémy u online kurzů vaření není potřeba řešit. Kurzu se může účastnit klidně více členů rodiny a k dopravě na kurz vám stačí internet a mobil, tablet nebo počítač.
- Neomezený počet účastníků. Také už se vám někdy stalo, že váš vysněný kurz vaření v Bystřičce s tím slavným šéfkuchařem byl obsazený během pár minut po jeho zveřejnění a na vás se nedostalo? To vám u online kurzu v žádném případě nehrozí!
- Kurz vaření pro začátečníky - Jsou kurzy vaření v Bystřičce vhodné i pro začátečníky? Jistě, že jo! Šéfkuchař vám v kurzu vše postupně vysvětlí, ukáže a se vším vám pomůže. U vybraných kurzů vám na e-mail předem odešleme předtočená videa, ve kterých budete mít možnost okouknout složitější techniky přípravy nebo zpracování jídel, které je třeba dobré potrénovat ještě před začátkem kurzu.
Online kurzy vaření probíhající přímo u vás doma v Bystřičce mají spoustu dalších výhod, pojďme si ale raději ukázat jaké typy online kurzů vaření pro vás máme. Existují dva hlavní typy online kurzů vaření a každý z nich má své výhody a nevýhody.
Předem natočený kurz vaření
První typem online kurzu vaření je již natočený kurz. Největší předností takového kurzu je, že jste naprosto časově flexibilní a můžete si kurz pouštět kdykoli budete chtít a většinou vám zůstane už napořád. Mezi nejoblíbenější předtočené online kurzy patří:
- Kurz vaření Příprava sushi - Tento online kurz je skutečně obsáhlý a jeho absolventi doporučují rozdělit si jej na více dnů. Jedná se totiž o nejrozsáhlejší sushi kurz u nás a na Slovensku a je doopravdy nacpaný recepty, tipy a vychytávkami pro přípravu sushi, které by vás v jednom dni mohly lehce zahltit. Abyste věděli o co jde, 4 lekce přípravy sushi jsou pro vás zdarma a slouží jako ochutnávka tohoto online kurzu vaření. Všechny lekce vám zůstanou už napořád a můžete si je tak pouštět kdykoli a kdekoli a ke kurzu se vracet. S těmito videolekcemi si můžete klidně uspořádat velkou sushi akci a učit se připravovat sushi se svými blízkými.
Tip: Pokud nechcete shánět všechny potřebné pomůcky pro výrobu sushi, máme pro vás tip na jiný kurz vaření přípravy sushi, ve kterém vám domů pošleme i sushi set. V balíčku vám tak domů doručíme rohož na rolování sushi rolek, zázvor, sojová omáčka a další pomůcky. Poté už bude stačit dokoupit jenom vybranou zeleninu a mořské plody a můžete začít vyrábět své první sushi rolky. Tento domácí kurz přípravy sushi můžete absolvovat kdykoli budete chtít a veškerá videa vám zůstanou už napořád.
- Kurz vaření nejlepší recepty české kuchyně - 17 lekcí, 17 receptů na nejlepší české speciality, z toho 4 lekce zdarma. Pod vedením šéfkuchaře Radka Pálky se naučíte připravovat všechny známé české speciality a osvojíte si triky a tipy, které vám přípravu těchto dobrot usnadní.
- Kurz pečení a zdobení perníčků - tohle není tak úplně kuchařský kurz v pravém slova smyslu. Pečení perníčků ale rozhodně patří mezi oblíbené kulinářské aktivity, a proto je mu věnovaný celý kurz s profesionální perníkářkou. První 4 lekce (jak vyválet těsto na perníčky, jak barvit polevy atp.) jsou zdarma a slouží jako úvod do tohoto sladkého online kurzu vaření. Všechny lekce z kurzu si můžete pouštět kdykoli a kdekoli a zůstanou vám už napořád.
Živý přenos kurzu vaření aneb živý videohovor s kuchařem.
- České speciality se můžete naučit vařit také v tomto online kurzu vaření se živým přenosem. Před tím, než kurz začne vám pošleme seznam surovin a videa se složitějšími technikami, které je dobré si vyzkoušet. V domluveném termínu se pak připojíte k živému hovoru se šéfkuchařem Ondřejem Molinou společně s dalšími max. 5 účastníky a začne se vařit. V kurzu se naučíte vařit jedno celé menu českých specialit od polévky až po dezert.
- Kurz vaření s michelinským kuchařem - brunch: Pod vedením šéfkuchaře Ondřeje Moliny se v tomto kulinářském kurzu naučíte vařit tři skvělé recepty, ze kterých si můžete zařídit klidně 3 brunche: batátové lívance, gravlax losos s holandskou omáčkou a dokonalá míchaná vejce s pažitkou. Mimo to si osvojíte také fígle a tipy, které používají ti nejlepší kuchaři světa.
- Kurz vaření italské kuchyně s michelinským kuchařem: Během tohoto online kurzu se naučíte, jak vařit tříchodové menu italských specialit. Na živém videohovoru se pod vedením bývalého michelinského kuchaře naučíte vařit tradiční italský dezert pasticiotti, těstoviny carbonara a polévku zuppa toscana.
Sladké kurzy vaření
Rádi byste vyrazili na nějaký sladký kurz vaření v Bystřičce, ale nabídka živých kurzů je velice omezená? Pak si vyberte z nabídky našich online kurzů vaření, které na vás čekají i u sebe doma v Bystřičce. Mezi nejoblíbenější sladké kurzy patří tyto:
A jako bonus pro vás máme jeden online kulinářský kurz zdarma - kurz vaření kváskového chleba. V jednotlivých videích tohoto kurzu se naučíte, jak připravit kvásek, jaké používat suroviny a jejich poměr a především jak upéct ten nejlepší kváskový chléb. Tento kurz vaření je nejlepší pustit si u sebe doma v Bystřičce a péct si pravidelně svůj dokonalý domácí chléb.