- »
- Kurzy vaření »
- Steaky a maso
Kurzy vaření a přípravy steaků a masa
Tato kategorie je plná kurzů vaření pro všechny masožravce. Naučíte se v ní připravovat ty nejlepší hovězí steaky, křidýlka, žebírka, burgery, paštiky a další masové dobroty. Máme pro vás spoustu kurzů vaření v Praze i online. Stačí si jen vybrat….
Kurzy přípravy steaků a masa
Pokud máte rádi pořádný kus masa, ujíždíte na lahodném steaku z argentinské svíčkové s tradiční pepřovou, nebo třeba hříbkovou omáčkou, milujete hamburgery a žebírka a chtěli byste si všechny tyhle dobroty umět připravit i doma, jste tu správně.
Naše kurzy vaření a přípravy steaků a masa vedou zkušení profesionálové, kteří vám rádi předají všechny své kulinářské fígle a postupy. Stačí se jen držet receptu a pod rukama vám budou vznikat lahodné steaky a ty nejlepší domácí hamburgery široko daleko.
Výběr kurzů vaření a přípravy steaků a dalších dobrot z masa:
Nabídka našich masových kurzů vaření je skutečně široká, mezi nejoblíbenější varianty kurzů patří:
-
Kurz vaření a přípravy žebírek a křídel
Každý kurz vaření je jiný a je zaměřený na něco trochu jiného. Je jenom na vás, jestli se chcete naučit připravovat ty nejlepší hovězí steaky, luxusní domácí burgery, carpaccio a paštiky, nebo třeba marinovaná žebírka, po kterých se na každé párty jenom zapráší. Kurzy vaření se konají většinou v Praze a trvají zhruba 3-4 hodiny. Všechny suroviny a kuchařské náčiní je v ceně kurzu, stačí jenom přijít s dobrou náladou a chutí na maso.
Během kurzu vaření si připravíte několikachodové menu včetně předkrmu a dezertu. Skutečně se tedy máte na co těšit.
V našich kurzech přípravy steaků a masa se naučíte:
-
vybírat správné maso na steak a další jídla,
-
co je to kobe steak, flank steak, skirt steak a další druhy steaků,
-
proč je argentinská svíčková tak oblíbená,
-
proč a jak maso temperovat,
-
jaký recept na steak je nejlepší a jaké postupy je potřeba dodržet,
-
jak udržet maso šťavnaté,
-
jak dlouho steak propékat a jak poznat, že už je propečený tak akorát,
-
jak používat teploměr na maso,
- jak připravit to nejlepší carpaccio,
-
jaké přílohy a omáčky se hodí k jakému steaku,
-
připravovat ty nejlepší speciality z hovězího a jehněčího masa,
-
co je základem dokonalé paštiky a jak jí připravit,
-
jak marinovat žebírka a křidýlka, aby byla co nejlepší,
-
jak připravit dokonalý domácí hamburger,
-
spoustu kuchařských fíglů a triků od profesionálních kuchařů
Naše kurzy vaření a přípravy steaků jsou velice oblíbené a to hned z několika důvodů:
-
kurzy vedou profesionální kuchaři v krásných studiích,
-
kurzy se konají se v malé skupince, takže máte individuální přístup profíka,
-
všechny recepty a triky vám po kurzu pošleme do e-mailu, takže můžete dobroty z kurzu vařit kdykoli budete chtít,
-
v kurzech se neučíte jenom vařit pár konkrétních jídel, učíte se také, jak poznat to nejlepší maso na steak a další dobroty, které chutě spolu souzní a jaké kombinace naopak vynechat, atp.,
-
tyto kurzy jsou dokonalými dárky pro muže i ženy jakéhokoli věku