Kurzy vaření v Dýšině pro začátečníky i pokročilé

Vybírejte z kuchařských kurzů v Dýšině ten, který vás láká nejvíce. Všechny kurzy vaření jsou vedené šéfkuchaři a jsou vhodné pro začátečníky i pokročilé kuchaře...

Úžasné sushi, italské speciality, brunch, dezerty jako z cukrárny… že je nemožné připravit si podobná jídla ve vlastní kuchyni? S našimi kurzy vaření to bude reálné, a dokonce snadné! Užijte si originální kurzy pro kulináře v Dýšině pod vedením těch nejlepších šéfkuchařů, nebo dokonce michelinských kuchařů. Po kulinářském kurzu vám odešleme všechny recepty do e-mailu pro připomenutí (a třeba i uložení do sbírky) a všechny recepty si tak budete moct připravit kdykoli a kdekoli budete chtít. Mezi nejoblíbenější kurzy vaření patří tyto

Jak probíhají kurzy vaření v Dýšině?

V této době je většina živých kurzů vaření v Dýšině odložena. To ale rozhodně neznamená, že se nekonají! Naopak! V této parádní době moderních technologií můžete zažít kurzy vaření v Dýšině rovnou ve vaší kuchyni - kulinářské kurzy se totiž přesunuly do online světa. Jaké jsou výhody online kurzů vaření?

  • Když jste se dříve chystali na kurz vaření v Dýšině, jedna vstupenka znamenala jedno místo, museli jste vyřešit dopravu na místo a zpět, parkování, hlídání dětí apod. Tyto záležitosti u online kurzů vaření mizí. Kurzu se může účastnit klidně více osob a k dopravě na kurz vám stačí stabilní připojení k internetu a počítač nebo tablet (případně mobil).
  • Žádný maximální počet účastníků. Také už se vám někdy stalo, že váš vysněný kurz vaření v Dýšině s tím slavným šéfkuchařem byl obsazený během pár minut po jeho zveřejnění a na vás se nedostalo? To se s online kurzem stát nemůže!
  • Kurz vaření pro začátečníky - Jsou kurzy vaření v Dýšině vhodné i pro začátečníky? Jistě! Šéfkuchař vám v kurzu vše detailně ukáže, vysvětlí a se vším vám pomůže. U některých kurzů vám na e-mail předem pošleme předtočená videa, ve kterých se naučíte složitější techniky vaření a vychytávky, které je třeba dobré potrénovat ještě před začátkem kurzu.

Ve výčtu výhod online kurzů vaření u vás v kuchyni v Dýšině by se dalo pokračovat, pojďme si ale raději ukázat jaké možnosti online kurzů vaření pro vás máme. Existují dvě nejoblíbenější možnosti online kurzů vaření a každý z nich má své přednosti.

Již natočený kurz vaření

První typem online kurzu vaření je již natočený kurz. Zásadní předností takového kurzu je, že se nemusíte přizpůsobovat časovým možnostem lektora ani jiných účastníků kurzu a většinou vám zůstane už napořád. Mezi nejoblíbenější předtočené online kurzy patří:

  • Kurz vaření Příprava sushi - Tento kuchařský kurz má celkem necelých 5 hodin a je rozdělený na 19 lekcí, které je dobré si rozdělit do několika dní. Jedná se totiž o největší online kurz přípravy sushi u nás a na Slovensku a je doopravdy nacpaný recepty, tipy a triky pro přípravu sushi, které by vás v jednom dni mohly lehce zahltit. Celkem 4 lekce kurzu přípravy sushi jsou zdarma a slouží jako ochutnávka tohoto online kurzu vaření. Všechny lekce vám zůstanou už napořád a můžete si je tak pouštět kdykoli a kdekoli a ke kurzu se vracet. S těmito lekcemi si můžete klidně uspořádat velkou sushi akci a učit se připravovat sushi se svými kamarády.

    Tip: Jestli se vám nechce nakupovat veškeré důležité pomůcky pro výrobu sushi, máme pro vás tip na jiný kurz vaření přípravy sushi, ve kterém vám domů doručíme i sushi set. V balíčku vám tak domů doručíme rohož na rolování sushi rolek, zázvor, sojová omáčka a další pomůcky. Na vás už pak bude dokoupit jenom vybrané náplně a vaše domácí výroba sushi může začít. Tento domácí kurz přípravy sushi můžete absolvovat kdykoli budete chtít a všechny videonávody vám zůstanou už napořád.

  • Kurz vaření nejlepší recepty české kuchyně - 17 lekcí, 17 receptů na nejlepší české speciality, z toho 4 lekce zdarma. Pod vedením šéfkuchaře Radka Pálky se naučíte připravovat všechny známé české speciality a osvojíte si triky a profesionální postupy, které vám přípravu těchto dobrot usnadní.
  • Kurz pečení a zdobení perníčků - tohle není tak docela kuchařský kurz v pravém slova smyslu. Pečení perníčků ale rozhodně patří mezi oblíbené kulinářské aktivity, a proto je mu věnovaný celý kurz s profesionální perníkářkou. Celkem 4 lekce (jak vyválet těsto na perníčky, jak barvit polevy atp.) jsou zdarma a slouží jako úvod do tohoto sladkého online kurzu vaření. Všechny lekce z kurzu si můžete pouštět kdykoli a kdekoli a zůstanou vám už napořád.

Živý přenos kurzu vaření aneb videohovor s kuchařem.

  • České dobroty se můžete naučit vařit také v tomto online kurzu vaření se živým přenosem. Před začátkem kurzu vám do e-mailu zašleme předtočená videa s komplikovanějšími technikami vaření a samozřejmě také seznam surovin, které budou potřeba. V domluveném termínu se pak připojíte k živému streamu se šéfkuchařem Ondřejem Molinou společně s dalšími max. 5 účastníky a začne se vařit. V kurzu se naučíte uvařit jedno celé menu českých specialit od polévky až po dezert.
  • Kurz vaření s michelinským kuchařem - brunch: Pod vedením šéfkuchaře Ondřeje Moliny se v tomto kulinářském kurzu naučíte uvařit tři skvělé recepty, ze kterých si můžete zařídit klidně 3 brunche: lahodná míchaná vejce s pažitkou, batátové lívance a gravlax losos s holandskou omáčkou. Mimo to si osvojíte také fígle, které používají ti nejlepší kuchaři světa.
  • Kurz vaření italské kuchyně s michelinským kuchařem: Během tohoto online kurzu se naučíte, jak uvařit tříchodové menu italských specialit. Na živém videohovoru se pod vedením bývalého michelinského kuchaře naučíte uvařit luxusní polévku zuppa toscana, těstoviny carbonara a tradiční italský dezert pasticiotti.

Sladké kurzy vaření

Láká vás podívat se konečně na nějaký sladký kurz vaření v Dýšině, ale nabídka živých kurzů je nyní velmi omezená? Pak si vyberte z nabídky našich online kurzů vaření, které je možné si dopřát i u sebe doma v Dýšině. Mezi nejoblíbenější sladké kurzy patří tyto:

A jako bonus pro vás máme jeden online kuchařský kurz zdarma - kurz vaření kváskového chleba. V jednotlivých videích tohoto kurzu se naučíte, jak připravit kvásek, jaké používat suroviny a jejich poměr a především jak upéct ten nejlepší kváskový chléb. Tento kurz vaření je nejlepší pustit si u sebe doma v Dýšině a péct si pravidelně svůj dokonalý domácí chléb.