Kurzy vaření v Hnojníku pro začátečníky i pokročilé

Vybírejte z kuchařských kurzů v Hnojníku ten, který vás láká nejvíce. Všechny kuchařské kurzy jsou vedené šéfkuchaři a jsou vhodné pro začátečníky i pokročilé kuchaře...

Úžasné italské speciality, mořské plody, sushi, české speciality, perníčky… že je nereálné připravit si tyto speciality u sebe doma? S našimi kurzy vaření to bude reálné, a dokonce snadné! Užijte si originální kuchařské kurzy v Hnojníku pod vedením těch nejlepších šéfkuchařů, nebo dokonce michelinských kuchařů. Po absolvování kulinářského kurzu vám přijdou všechny recepty do e-mailu pro připomenutí (a třeba i uložení do seznamu) a všechny recepty si tak budete moct připravit kdykoli a kdekoli budete chtít. Mezi nejoblíbenější kurzy vaření patří tyto

Jak probíhají kurzy vaření v Hnojníku?

V dnešní době je většina živých kurzů vaření v Hnojníku zrušena. To ale v žádném případě neznamená, že se nemůžete učit vařit! Naopak! V této neuvěřitelné době moderních technologií si můžete vychutnat kurzy vaření v Hnojníku rovnou ve vaší kuchyni - kulinářské kurzy se totiž přesunuly do online světa. Jaké jsou výhody online kurzů vaření?

  • U živých kurzů vaření v Hnojníku je potřeba nějak vymyslet dopravu, parkování, hlídání dětí, koupit vstupenku pro každého účastníka kurzu zvlášť apod. Tyto problémy u online kurzů vaření mizí. Kurzu se může účastnit klidně každý člen vaší rodiny a k dopravě na kurz vám stačí internet a mobil nebo počítač (případně tablet).
  • Neomezený počet účastníků. Také už se vám někdy stalo, že váš vysněný kurz vaření v Hnojníku s tím slavným šéfkuchařem byl obsazený během pár minut po jeho zveřejnění a na vás se nedostalo? To se vám s online kurzem nestane!
  • Kurz vaření pro začátečníky - Jsou kurzy vaření v Hnojníku vhodné i pro začátečníky? Jasně, že ano! Šéfkuchař vám v kurzu vše detailně vysvětlí, názorně ukáže a se vším vám poradí. U vybraných kurzů vám na e-mail předem odešleme předtočená videa, ve kterých se naučíte složitější techniky vaření a vychytávky, které je třeba dobré potrénovat ještě před začátkem kurzu.

A to není zdaleka vše, absolvování online kurzu vaření u vás v Hnojníku má daleko více výhod, pojďme si ale raději ukázat jaké varianty online kurzů vaření pro vás máme. Existují dvě nejoblíbenější varianty online kurzů vaření a každý z nich má své přednosti.

Předem natočený kurz vaření

První typem online kurzu vaření je předtočený kurz. Největší výhodou takového kurzu je, že je zcela na vás kdy a kde si ho pustíte a většinou vám zůstane už napořád. Mezi nejoblíbenější předtočené online kurzy patří:

  • Kurz vaření Příprava sushi - Tento kulinářský kurz je dlouhý necelých 5 hodin, má celkem 19 lekcí a zkušenost praví, že je dobré si ho rozdělit na několik menších domácích kurzů. Jedná se totiž o největší sushi kurz u nás a na Slovensku a je opravdu nacpaný osvědčenými recepty a praktickými tipy pro přípravu sushi, které by vás v jednom dni mohly lehce zahltit. 4 úvodní lekce tohoto kurzu přípravy sushi jsou pro vás zdarma a slouží jako ochutnávka tohoto online kurzu vaření. Všechny video lekce vám zůstanou už napořád a můžete si je tak pouštět kdykoli a kdekoli a ke kurzu se vracet. Díky těmto videím si můžete klidně uspořádat sushi sraz a učit se připravovat sushi se svými přáteli.

    Tip: Pokud nechcete shánět veškeré potřebné pomůcky pro výrobu sushi, máme pro vás tip na jiný kurz vaření přípravy sushi, ve kterém vám až na vaši adresu zašleme i sushi set. V balíčku vám tak domů dorazí rohož na rolování sushi rolek, zázvor, sojová omáčka a další pomůcky. Pak už stačí dokoupit jenom vybrané náplně a můžete začít vyrábět své první sushi rolky. Tento domácí kurz přípravy sushi můžete absolvovat kdykoli budete chtít a všechny video lekce vám zůstanou už napořád.

  • Kurz vaření nejlepší recepty české kuchyně - 17 lekcí, 17 receptů na nejlepší české speciality, z toho 4 lekce zdarma. Pod vedením šéfkuchaře Radka Pálky se naučíte připravovat luxusní česká jídla a osvojíte si triky a vychytávky, které vám přípravu těchto dobrot usnadní.
  • Kurz pečení a zdobení perníčků - tohle není tak zcela kurz vaření v pravém slova smyslu. Pečení perníčků ale rozhodně patří mezi oblíbené kulinářské aktivity, a proto je mu věnovaný celý kurz s profesionální perníkářkou. První 4 lekce (jak vyválet těsto na perníčky, jak barvit polevy atp.) jsou zdarma a slouží jako úvod do tohoto sladkého online kurzu vaření. Všechny video lekce z kurzu si můžete pouštět kdykoli a kdekoli a zůstanou vám už napořád.

Živý přenos kurzu vaření aneb videohovor s kuchařem.

  • České speciality se můžete naučit vařit také v tomto online kurzu vaření se živým přenosem. Před začátkem tohoto kurzu vám přijdou předtočená videa se složitějšími technikami vaření a také seznam surovin, které budete pro vaření potřebovat. V domluveném termínu se pak připojíte k živému videohovoru se šéfkuchařem Ondřejem Molinou společně s dalšími max. 5 účastníky a začne se vařit. V kurzu se naučíte připravit jedno celé menu českých specialit od polévky až po dezert.
  • Kurz vaření s michelinským kuchařem - brunch: Pod vedením šéfkuchaře Ondřeje Moliny se v tomto kulinářském kurzu naučíte připravit tři skvělé recepty, ze kterých si můžete zařídit klidně 3 brunche: batátové lívance, gravlax losos s holandskou omáčkou a dokonalá míchaná vejce s pažitkou. Mimo to si osvojíte také triky a profesionální postupy, které používají ti nejlepší kuchaři světa.
  • Kurz vaření italské kuchyně s michelinským kuchařem: Během tohoto online kurzu se naučíte, jak připravit tříchodové menu italských specialit. Na živém videohovoru se pod vedením bývalého michelinského kuchaře naučíte připravit luxusní polévku zuppa toscana, těstoviny carbonara a tradiční italský dezert pasticiotti.

Sladké kurzy vaření

Láká vás podívat se konečně na nějaký sladký kurz vaření v Hnojníku, ale nabídka živých kurzů je nyní omezená? Pak si vyberte z nabídky našich online kurzů vaření, které na vás čekají i u sebe doma v Hnojníku. Mezi nejoblíbenější sladké kurzy patří tyto:

A jako bonus pro vás máme jeden online kuchařský kurz zdarma - kurz vaření kváskového chleba. V jednotlivých videích tohoto kurzu se naučíte, jak připravit kvásek, jaké používat suroviny a jejich poměr a především jak upéct ten nejlepší kváskový chléb. Tento kurz vaření je nejlepší pustit si u sebe doma v Hnojníku a péct si pravidelně svůj dokonalý domácí chléb.