Kulinářský kurz přípravy žebírek a křidýlek v Praze


  • 4.50


Pečená uzená žebra, marinovaná kuřecí křídla, domácí marinády, salát coleslaw… zní vám to jako rajská hudba s dokonalou vůní a ještě lepší chutí? Pak je pro vás tento kurz vaření v Praze dokonalou volbou.

2 590 Kč

Popis kurzu přípravy žebírek a křidýlek

Pokud patříte mezi milovníky pečených žeber a kuřecích křídel, obzvláště těch dokonale naložených se skvělými omáčkami a saláty, je tento kulinářský kurz přípravy žebírek a křidýlek přímo pro vás. Během 3,5 hodin se pod vedením šéfkuchaře Honzy Křídla naučíte připravovat tyto recepty: 

  • Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a chedarrem,

  • Pečená kuřecí křídla Buffalo, zeleninové tyčinky a dip z modrého sýra, 

  • Marinovaná žebra v domácí barbecue omáčce, 

  • Grilovaná kukuřice s majonézou, koriandrem a strouhaným parmazánem,

  • Salát Coleslaw,

  • Česneková bageta

  • k tomu spousta kulinářských fíglů a dokonalých receptů

Všechny recepty na tyhle dobroty se naučíte uvařit a poté vám je pošleme na e-mail, abyste si je mohli vařit kdykoli a kdekoliv znovu. Všechny tyhle kulinářské dobroty se hodí na večer, na párty a kamkoli jinam. S těmito recepty na kuřecí křídla a žebra se stanete hvězdou každé oslavy. V ceně kurzu jsou zahrnuté vešekré suroviny, kuchařské náčiní a také vybraná vína/piva, nealko nápoje, kávu a čaj. Všechny dobroty, které si uvaříte, si pak můžete na místě sníst, nebo odnést domů. Kurzy přípravy pečených žeber a křídel v Praze se konají několikrát do roka, stačí sledovat aktuální termíny a včas se přihlásit. Rozhodně nebude litovat!