- »
- Kurzy vaření »
- Asie a exotika »
- Kurz vaření Thajské kuchyně v Praze
Kurz vaření Thajské kuchyně v Praze
Kurz vaření thajské kuchyně vás nadchne. Pod vedením profesionálního šéfkuchaře se během 3 hodin naučíte připravovat tradiční thajská jídla.
Popis Kurzu vaření Thajské kuchyně
Thajská kuchyně patří mezi nejoblíbenější exotické kuchyně světa. A není se vůbec čemu divit, thajská kuchyně je dokonalou kombinací výrazného koření, kokosového mléka, bylinek a speciálních receptů s masem a rybami. Na našem kurzu vaření thajské kuchyně se pod vedením profesionálního kuchaře naučíte připravovat tradiční thajské pokrmy, které si zamilujete.
Připravili jsme pro vás hned několik kurzů thajské kuchyně v Praze, ze kterých si můžete vybrat. Naše kurzy vaření se konají v Praze, trvají 3 až 3,5 hodiny a v kurzu je maximálně 12 účastníků, aby na vás měl kuchař dostatek času a mohli jste se kdykoli na cokoli ptát.
Na výběr jsou tyto kurzy vaření Thajské kuchyně:
Thajská kuchyně I.
Na tomto kurzu vaření se naučíte připravovat tyto thajské recepty:
-
Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá thajská polévka s kuřecím masem,
-
Jarní závitky - jarní zelenina a tofu zabalené ve výborném rýžovém papíru,
-
Pad Thai nudle - tradiční thajský pokrm, který si zamilujete - smažené rýžové nudle s čerstvou jarní cibulkou, klíčky, vejcem, sladko-kyselou omáčkou a oříšky,
-
Zelené kari s jasmínovou rýží - kuře se zeleninou v kari kokosové omáčce.
Thajská kuchyně II.
Co se bude vařit:
-
Tom Kha Kung - tradiční thajská kokosová polévka s krevetami,
-
Yum wun sen - pikantní salát ze skleněných nudlí,
-
Massaman kari - jemné massaman kari s kuřecím masem,
-
Khao pad kaeng kiew wan - restovaná jasmínová rýže na zeleném kari s kuřecím masem a krevetami,
-
Kluay buad chee - banán v kokosovém mléce
To nej z Thajska a Vietnamu s rohlik.cz
Co se bude vařit:
Letní závitky se zálivkou Nước chấm,
Tom Yum polévka,
Phở bò - polévka s hovězím masem a rýžovými nudlemi,,
Červené kari,
Pad Thai - tradiční thajský pokrm, který si zamilujete - smažené rýžové nudle s čerstvou jarní cibulkou, klíčky, vejcem, sladko-kyselou omáčkou a oříšky.
Tradiční suroviny thajské kuchyně:
-
kuřecí a vepřové maso,
-
mořské plody a ryby,
-
rýže,
-
zelenina a exotické tropické ovoce,
-
ořechy,
-
bylinky,
-
kokosové mléko,
-
bylinky a koření (mezi nejoblíbenější patří koriandr, citronová šťáva, bazalka, zázvor a kurkuma),
-
rybí omáčka,
-
a k tomu vůně moře a pohoda.
Není Kulinářský kurz vaření Thajské kuchyně v Praze to pravé ořechové? Nevadí, vyberte si nějaký jiný z naší kategorie Kurzy vaření asijské a exotické kuchyně.