Kurz vaření Thajské kuchyně v Praze


  • 4.50


Kurz vaření thajské kuchyně vás nadchne. Pod vedením profesionálního šéfkuchaře se během 3 hodin naučíte připravovat tradiční thajská jídla.

2 590 Kč

Popis Kurzu vaření Thajské kuchyně

Thajská kuchyně patří mezi nejoblíbenější exotické kuchyně světa. A není se vůbec čemu divit, thajská kuchyně je dokonalou kombinací výrazného koření, kokosového mléka, bylinek a speciálních receptů s masem a rybami. Na našem kurzu vaření thajské kuchyně se pod vedením profesionálního kuchaře naučíte připravovat tradiční thajské pokrmy, které si zamilujete. 

Kulinářský kurz vaření Thajské kuchyně v Praze

Připravili jsme pro vás hned několik kurzů thajské kuchyně v Praze, ze kterých si můžete vybrat. Naše kurzy vaření se konají v Praze, trvají 3 až 3,5 hodiny a v kurzu je maximálně 12 účastníků, aby na vás měl kuchař dostatek času a mohli jste se kdykoli na cokoli ptát. 

Na výběr jsou tyto kurzy vaření Thajské kuchyně:

Thajská kuchyně I.

Na tomto kurzu vaření se naučíte připravovat tyto thajské recepty:

  • Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá thajská polévka s kuřecím masem,

  • Jarní závitky - jarní zelenina a tofu zabalené ve výborném rýžovém papíru,

  • Pad Thai nudle - tradiční thajský pokrm, který si zamilujete - smažené rýžové nudle s čerstvou jarní cibulkou, klíčky, vejcem, sladko-kyselou omáčkou a oříšky,

  • Zelené kari s jasmínovou rýží - kuře se zeleninou v kari kokosové omáčce.

Kulinářský kurz vaření Thajské kuchyně v Praze

Thajská kuchyně II.

Co se bude vařit:

  • Tom Kha Kung - tradiční thajská kokosová polévka s krevetami,

  • Yum wun sen - pikantní salát ze skleněných nudlí,

  • Massaman kari - jemné massaman kari s kuřecím masem,

  • Khao pad kaeng kiew wan - restovaná jasmínová rýže na zeleném kari s kuřecím masem a krevetami,

  • Kluay buad chee - banán v kokosovém mléce

To nej z Thajska a Vietnamu s rohlik.cz

Co se bude vařit:

Letní závitky se zálivkou Nước chấm,

Kulinářský kurz vaření Thajské kuchyně v Praze

Tom Yum polévka,

Phở bò - polévka s hovězím masem a rýžovými nudlemi,,

Červené kari,

Pad Thai - tradiční thajský pokrm, který si zamilujete - smažené rýžové nudle s čerstvou jarní cibulkou, klíčky, vejcem, sladko-kyselou omáčkou a oříšky.

Tradiční suroviny thajské kuchyně:

  • kuřecí a vepřové maso,

  • mořské plody a ryby,

  • rýže,

  • zelenina a exotické tropické ovoce,

  • ořechy,

  • bylinky,

  • kokosové mléko, 

  • bylinky a koření (mezi nejoblíbenější patří koriandr, citronová šťáva, bazalka, zázvor a kurkuma),

  • rybí omáčka,

  • a k tomu vůně moře a pohoda.