- »
- Kurzy vaření »
- Evropská kuchyně »
- Kurz vaření českých specialit s michelinským kuchařem
Kurz vaření českých specialit s michelinským kuchařem
Naučte se vařit klasické české jídlo hezky z pohodlí domova. Náš online kurz vaření české kuchyně si stačí pustit na mobilu, nebo počítači a můžete začít vařit!
Popis online kurzu vaření české kuchyně
Zdokonalte své kuchařské dovednosti a osvojte si tradiční české speciality jako je kulajda, nebo kynuté povidlové buchty jako od babičky. Recepty na tyto dobroty se předávají po generace a vy je teď budete umět taky uvařit. Darujte (si) tento jedinečný kulinářský zážitek, který roztančí všechny chuťové buňky a naučte se vařit pod vedením kuchařského profíka Ondřeje Moliny. Tyto recepty pak budete používat k ohromení jakékoli návštěvy.
Kdo vás tímto online kurzem vaření provede?
Ondra Molina, který několik let cestoval po světě, kde sbíral inspiraci a posouval své kuchařské umění v michelinských restauracích. A o své know-how se rád podělí v tomto online kurzu vaření, při kterém vás provede přípravou tříchodového menu a odpoví na vaše dotazy. Po absolvování vám nikdo neuvěří, že jste se nenarodili s vařečkou v ruce.
V tomto online kurzu vaření se pod vedením michelinského kuchaře Ondřeje Moliny naučíte:
-
jak uvařit kulajdu (tradiční hustou polévku s houbami a koprem),
-
jak uvařit kuře na paprice s lahodnými bramborovými plackami,
-
jak upéct klasické kynuté povidlové buchty.
Jak tento online kurz vaření probíhá
Nejprve si s kuchařem domluvíte termín samotného online kurzu a na e-mail vám přijdou předtočená videa se složitějšími částmi vaření a seznam surovin, které budete potřebovat. V termínu se pak přihlásíte k živému streamu s Ondřejem Molinou a dalšími max. 5 účastníky kurzu a začne se vařit. Tento online kurz vaření se koná v takto malém počtu účastníků proto, aby se vám mohl šéfkuchař dostatečně věnovat a měl čas na zodpovězení všech vašich dotazů.
Není Kurz vaření českých specialit s michelinským kuchařem to pravé ořechové? Nevadí, vyberte si nějaký jiný z naší kategorie Kurzy vaření Evropské kuchyně.