Kurz vaření s michelinským kuchařem - mořské plody


  • 4.50


Naučte se připravovat mořské plody jako profesionál! Během 3 hodin online kurzu vaření se naučíte fígle a triky, jak připravovat krevety, slávky a další mořské plody.

1 990 Kč 1 210 Kč

Přineste si chuť moře až do své kuchyně! Připravili jsme pro vás online kurz vaření pod vedením profesionálního kuchaře Ondry Moliny, který má zkušenosti z michelinských restaurací po celém světě. Ondra připravoval mořské plody i na Faerských ostrovech a Novém Zélandu (odkud pocházejí jedny z nejlepších ústřic na světě) po boku těch nejlepších kuchařů světa. Všechny nasbírané schopnosti vám chce nyní předat v našem online kurzu vaření. Abyste nikam nemuseli, spojí se s vámi online skrze videohovor a celé 3 hodiny vás bude učit, jak správně připravovat mořské plody.

Program online kurzu vaření a přípravy mořských plodů

Před začátkem online kurzu vám pošleme seznam všech ingrediencí, které budete ke kurzu potřebovat a přidáme k tomu video Jak správně otevírat ústřice. Otevírání ústřic si prosím vyzkoušejte (nebo alespoň nakoukejte) ještě před počátkem kurzu, abyste pak měli ten správný grif. V samotném online kurzu už pak nebude tolik času se ho učit.

Vy se pak jen v domluveném termínu připojíte k online hovoru s Ondrou a dalšími účastníky kurzu a začnou 3 hodiny plné skvělých chutí a vůní. Kurzu se může účastnit klidně celá vaše rodina, jde jenom o to, abyste všichni dobře viděli na monitor. Celkem bude v kurzu pouze 6 osob (resp. 6 počítačů), takže bude dostatek prostoru na vaše dotazy.

Menu online kurz vaření a přípravy mořských plodů (aneb co se naučíte připravovat):

-       Slávky s chorizem, ciderem a pórkem

-       Kerlana krevetové curry s rýží

Kurz vaření s michelinským kuchařem - mořské plody

K tomu se přidá spousta dalších kuchařských vychytávek a triků, jak připravit mořské plody jako michelinský kuchař.