- »
- Kurzy vaření »
- Asie a exotika »
- Sushi, ryby a mořské plody »
- Kurz vaření s michelinským kuchařem - mořské plody
Kurz vaření s michelinským kuchařem - mořské plody
Naučte se připravovat mořské plody jako profesionál! Během 3 hodin online kurzu vaření se naučíte fígle a triky, jak připravovat krevety, slávky a další mořské plody.
Přineste si chuť moře až do své kuchyně! Připravili jsme pro vás online kurz vaření pod vedením profesionálního kuchaře Ondry Moliny, který má zkušenosti z michelinských restaurací po celém světě. Ondra připravoval mořské plody i na Faerských ostrovech a Novém Zélandu (odkud pocházejí jedny z nejlepších ústřic na světě) po boku těch nejlepších kuchařů světa. Všechny nasbírané schopnosti vám chce nyní předat v našem online kurzu vaření. Abyste nikam nemuseli, spojí se s vámi online skrze videohovor a celé 3 hodiny vás bude učit, jak správně připravovat mořské plody.
Program online kurzu vaření a přípravy mořských plodů
Před začátkem online kurzu vám pošleme seznam všech ingrediencí, které budete ke kurzu potřebovat a přidáme k tomu video Jak správně otevírat ústřice. Otevírání ústřic si prosím vyzkoušejte (nebo alespoň nakoukejte) ještě před počátkem kurzu, abyste pak měli ten správný grif. V samotném online kurzu už pak nebude tolik času se ho učit.
Vy se pak jen v domluveném termínu připojíte k online hovoru s Ondrou a dalšími účastníky kurzu a začnou 3 hodiny plné skvělých chutí a vůní. Kurzu se může účastnit klidně celá vaše rodina, jde jenom o to, abyste všichni dobře viděli na monitor. Celkem bude v kurzu pouze 6 osob (resp. 6 počítačů), takže bude dostatek prostoru na vaše dotazy.
Menu online kurz vaření a přípravy mořských plodů (aneb co se naučíte připravovat):
- Slávky s chorizem, ciderem a pórkem
- Kerlana krevetové curry s rýží
K tomu se přidá spousta dalších kuchařských vychytávek a triků, jak připravit mořské plody jako michelinský kuchař.
Není Kurz vaření s michelinským kuchařem - mořské plody to pravé ořechové? Nevadí, vyberte si nějaký jiný z naší kategorie Kurzy přípravy sushi, ryb a mořských plodů.