- »
- Sobotka »
- Kurzy vaření v Sobotce
Kurzy vaření v Sobotce pro začátečníky i pokročilé
Vybírejte z kuchařských kurzů v Sobotce ten, který vás láká nejvíce. Všechny kurzy vaření jsou vedené šéfkuchaři a jsou vhodné pro začátečníky i pokročilé kuchaře...
Luxusní mořské plody, dorty jako od cukráře, italské speciality, dokonalý brunch… zdá se vám téměř nemožné připravit si podobné dobroty ve vlastní kuchyni? S našimi kurzy vaření to bude reálné, a dokonce snadné! Užijte si originální kurzy vaření v Sobotce pod vedením těch nejlepších šéfkuchařů, nebo dokonce michelinských kuchařů. Po kuchařském kurzu vám přijdou všechny recepty do e-mailu pro připomenutí (a třeba i uložení do seznamu) a všechny recepty si tak budete moct připravit kdykoli a kdekoli budete chtít. Mezi nejoblíbenější kurzy vaření patří tyto
Jak probíhají kurzy vaření v Sobotce?
V současné době je většina živých kurzů vaření v Sobotce odložena na neurčito. To ale neznamená, že se nevaří! Naopak! V této neuvěřitelné době moderních technologií na vás čekají kurzy vaření v Sobotce rovnou ve vaší kuchyni - kurzy pro kulináře se totiž přesunuly do online světa. Jaké jsou výhody online kurzů vaření?
- Když jste se dříve chystali na kurz vaření v Sobotce, jedna vstupenka znamenala jedno místo, museli jste vyřešit dopravu na místo a zpět, parkování, hlídání dětí apod. Tyto záležitosti u online kurzů vaření nejsou. Kurzu se může účastnit klidně každý člen vaší rodiny a k dopravě na kurz vám stačí připojení k internetu a mobil, tablet nebo počítač.
- Kurz vaření pro začátečníky - Jsou kurzy vaření v Sobotce vhodné i pro začátečníky? Jasně, že ano! Šéfkuchař vám v kurzu vše názorně ukáže a detailně vysvětlí. U vybraných kurzů vám na e-mail předem pošleme předtočená videa, ve kterých si prohlédnete některé složitější kuchařské postupy, které je třeba dobré potrénovat ještě před začátkem kurzu.
- Žádný maximální počet účastníků. Také už se vám někdy stalo, že váš vysněný kurz vaření v Sobotce s tím slavným šéfkuchařem byl obsazený během pár minut po jeho zveřejnění a na vás se nedostalo? U online kurzu to rozhodně nehrozí!
A to není zdaleka vše, absolvování online kurzu vaření u vás v Sobotce má daleko více výhod, pojďme si ale raději ukázat jaké typy online kurzů vaření pro vás máme. Existují dva hlavní typy online kurzů vaření a každý z nich má jiné výhody.
Předtočený kurz vaření
První typem online kurzu vaření je předem natočený kurz. Hlavní výhodou takového kurzu je, možnost pustit si ho kdykoli a kdekoli a většinou vám zůstane už napořád. Mezi nejoblíbenější předtočené online kurzy patří:
- Kurz vaření Příprava sushi - Tento kurz je dlouhý necelých 5 hodin, má celkem 19 lekcí a zkušenost praví, že je dobré si ho rozdělit na několik menších domácích kurzů. Jedná se totiž o nejrozsáhlejší kurz přípravy sushi online u nás a na Slovensku a je skutecne nacpaný osvědčenými recepty, postupy a triky pro přípravu sushi, které by vás v jednom dni mohly lehce zahltit. 4 úvodní lekce tohoto kurzu přípravy sushi jsou pro vás zdarma a slouží jako ochutnávka tohoto online kurzu vaření. Všechny lekce vám zůstanou už napořád a můžete si je tak pouštět kdykoli a kdekoli a ke kurzu se vracet. Díky těmto videím si můžete klidně uspořádat velkou sushi akci a učit se připravovat sushi se svými blízkými.
Tip: Jestli se vám nechce nakupovat veškeré nezbytné pomůcky pro výrobu sushi, máme pro vás tip na jiný kurz vaření přípravy sushi, ve kterém vám až na vaši adresu zašleme i sushi set. V balíčku vám tak domů přijde nakládaný zázvor, wasabi, rohož na rolování sushi rolek, sojová omáčka apod.. Pak už zbývá dokoupit jenom vybranou zeleninu a mořské plody a můžete se vrhnout na výrobu sushi rolek. Tento domácí kurz přípravy sushi můžete absolvovat kdykoli budete chtít a veškerá videa vám zůstanou už napořád.
- Kurz vaření nejlepší recepty české kuchyně - 17 lekcí, 17 receptů na nejlepší české speciality, z toho 4 lekce zdarma. Pod vedením šéfkuchaře Radka Pálky se naučíte připravovat všechny známé české speciality a osvojíte si fígle a tipy, které vám vaření usnadní.
- Kurz pečení a zdobení perníčků - tohle není tak úplně kulinářský kurz v pravém slova smyslu. Pečení perníčků ale rozhodně patří mezi oblíbené kulinářské aktivity, a proto je mu věnovaný celý kurz s profesionální perníkářkou. Celkem 4 lekce (jak vyválet těsto na perníčky, jak barvit polevy atp.) jsou zdarma a slouží jako úvod do tohoto sladkého online kurzu vaření. Všechny lekce z kurzu si můžete pouštět kdykoli a kdekoli a zůstanou vám už napořád.
Živý přenos kurzu vaření aneb živý přenos s kuchařem.
- Kurz vaření s michelinským kuchařem - brunch: Pod vedením šéfkuchaře Ondřeje Moliny se v tomto kulinářském kurzu naučíte uvařit tři skvělé recepty, ze kterých si můžete zařídit klidně 3 brunche: lahodná míchaná vejce s pažitkou, batátové lívance a gravlax losos s holandskou omáčkou. Mimo to si osvojíte také fígle, které používají ti nejlepší kuchaři světa.
- Tradiční české speciality se můžete naučit vařit také v tomto online kurzu vaření se živým přenosem. Před začátkem tohoto kurzu vám přijdou předtočená videa se složitějšími technikami vaření a také seznam surovin, které budete pro vaření potřebovat. V domluveném termínu se pak připojíte k živému hovoru se šéfkuchařem Ondřejem Molinou společně s dalšími max. 5 účastníky a začne se vařit. V kurzu se naučíte uvařit jedno celé menu českých specialit od polévky až po dezert.
- Kurz vaření italské kuchyně s michelinským kuchařem: Během tohoto online kurzu se naučíte, jak uvařit tříchodové menu italských specialit. Na živém videohovoru se pod vedením bývalého michelinského kuchaře naučíte uvařit tradiční italský dezert pasticiotti, těstoviny carbonara a polévku zuppa toscana.
Sladké kurzy vaření
Láká vás podívat se konečně na nějaký sladký kurz vaření v Sobotce, ale nabídka živých kurzů je nyní omezená? Pak si vyberte z nabídky našich online kurzů vaření, které na vás čekají i u sebe doma v Sobotce. Mezi nejoblíbenější sladké kurzy patří tyto:
A jako bonus pro vás máme jeden online kurz vaření zdarma - kurz vaření kváskového chleba. V jednotlivých videích tohoto kurzu se naučíte, jak připravit kvásek, jaké používat suroviny a jejich poměr a především jak upéct ten nejlepší kváskový chléb. Tento kurz vaření je nejlepší pustit si u sebe doma v Sobotce a péct si pravidelně svůj dokonalý domácí chléb.