Kurzy vaření v Suché Lozi pro začátečníky i pokročilé

Vybírejte z kuchařských kurzů v Suché Lozi ten, který vás láká nejvíce. Všechny kuchařské kurzy jsou vedené šéfkuchaři a jsou vhodné pro začátečníky i pokročilé kuchaře...

Dokonalé dezerty, speciality české a světové kuchyně, brunch, sushi… zdá se vám v podstatě nereálné připravit si podobné dobroty u sebe doma? S našimi kurzy vaření to bude reálné, a dokonce snadné! Užijte si originální kulinářské kurzy v Suché Lozi pod vedením těch nejlepších šéfkuchařů, nebo dokonce michelinských kuchařů. Po kurzu vaření vám pošleme všechny recepty do e-mailu pro připomenutí (a třeba i uložení do sbírky) a všechny recepty si tak budete moct připravit kdykoli a kdekoli budete chtít. Mezi nejoblíbenější kurzy vaření patří tyto

Jak probíhají kurzy vaření v Suché Lozi?

V dnešní době je většina živých kurzů vaření v Suché Lozi odložena na neurčito. To ale neznamená, že neprobíhají! Naopak! V této parádní době moderních technologií můžete zažít kurzy vaření v Suché Lozi rovnou ve vaší kuchyni - kurzy pro kulináře se totiž přesunuly do online světa. Jaké jsou výhody online kurzů vaření?

  • Kurz vaření pro začátečníky - Jsou kurzy vaření v Suché Lozi vhodné i pro začátečníky? Jistě! Šéfkuchař vám v kurzu vše postupně vysvětlí, ukáže a se vším vám pomůže. U některých kurzů vám na e-mail předem dorazí předtočená videa, ve kterých budete mít možnost okouknout složitější techniky přípravy nebo zpracování jídel, které je třeba dobré potrénovat ještě před začátkem kurzu.
  • U živých kurzů vaření v Suché Lozi je potřeba nějak vymyslet dopravu, parkování, hlídání dětí, koupit vstupenku pro každého účastníka kurzu zvlášť apod. Tyto problémy u online kurzů vaření nejsou. Kurzu se může účastnit klidně několik lidí a k dopravě na kurz vám stačí připojení k internetu a mobil nebo počítač.
  • Neomezený počet účastníků. Také už se vám někdy stalo, že váš vysněný kurz vaření v Suché Lozi s tím slavným šéfkuchařem byl obsazený během pár minut po jeho zveřejnění a na vás se nedostalo? S online kurzy se tohle nikdy nestane!

A to není zdaleka vše, absolvování online kurzu vaření u vás v Suché Lozi má daleko více výhod, pojďme si ale raději ukázat jaké možnosti online kurzů vaření pro vás máme. Existují dvě oblíbené možnosti online kurzů vaření a každý z nich je lepší v něčem jiném.

Předtočený kurz vaření

První typem online kurzu vaření je předtočený kurz. Zásadní předností takového kurzu je, možnost pustit si ho kdykoli a kdekoli a většinou vám zůstane už napořád. Mezi nejoblíbenější předtočené online kurzy patří:

  • Kurz vaření Příprava sushi - Tento videokurz má celkem necelých 5 hodin a je rozdělený na 19 lekcí, které je dobré si rozdělit do několika dní. Jedná se totiž o největší sushi kurz u nás a na Slovensku a je opravdu nacpaný recepty, postupy a profesionálními triky pro přípravu sushi, které by vás v jednom dni mohly lehce zahltit. Celkem 4 lekce kurzu přípravy sushi jsou zdarma a slouží jako ochutnávka tohoto online kurzu vaření. Všechny video lekce vám zůstanou už napořád a můžete si je tak pouštět kdykoli a kdekoli a ke kurzu se vracet. S tímto kurzem si můžete klidně vytvořit sushi párty a učit se připravovat sushi se svými kamarády.

    Tip: Jestli se vám nechce nakupovat veškeré praktické pomůcky pro výrobu sushi, máme pro vás tip na jiný kurz vaření přípravy sushi, ve kterém vám domů pošleme i sushi set. V balíčku vám tak domů doručíme nakládaný zázvor, wasabi, rohož na rolování sushi rolek, sojová omáčka apod.. Poté už bude stačit dokoupit jenom vybrané kousky mořských dobrot a zeleniny a můžete se vrhnout na výrobu sushi rolek. Tento domácí kurz přípravy sushi můžete absolvovat kdykoli budete chtít a všechny lekce kurzu vám zůstanou už napořád.

  • Kurz vaření nejlepší recepty české kuchyně - 17 lekcí, 17 receptů na nejlepší české speciality, z toho 4 lekce zdarma. Pod vedením šéfkuchaře Radka Pálky se naučíte vařit ty nejlepší české speciality a osvojíte si triky a profesionální postupy, které vám přípravu těchto dobrot usnadní.
  • Kurz pečení a zdobení perníčků - tohle není tak docela kulinářský kurz v pravém slova smyslu. Pečení perníčků ale rozhodně patří mezi oblíbené kulinářské aktivity, a proto je mu věnovaný celý kurz s profesionální perníkářkou. První 4 lekce (jak vyválet těsto na perníčky, jak barvit polevy atp.) jsou zdarma a slouží jako úvod do tohoto sladkého online kurzu vaření. Všechny video lekce z kurzu si můžete pouštět kdykoli a kdekoli a zůstanou vám už napořád.

Živý přenos kurzu vaření aneb živý online přenos s kuchařem.

  • Kurz vaření italské kuchyně s michelinským kuchařem: Během tohoto online kurzu se naučíte, jak připravit tříchodové menu italských specialit. Na živém videohovoru se pod vedením bývalého michelinského kuchaře naučíte připravit luxusní polévku zuppa toscana, těstoviny carbonara a tradiční italský dezert pasticiotti.
  • Tradiční české dobroty se můžete naučit vařit také v tomto online kurzu vaření se živým přenosem. Před tím, než kurz začne vám pošleme seznam surovin a videa se složitějšími technikami, které je dobré si vyzkoušet. V domluveném termínu se pak připojíte k živému přenosu se šéfkuchařem Ondřejem Molinou společně s dalšími max. 5 účastníky a začne se vařit. V kurzu se naučíte připravit jedno celé menu českých specialit od polévky až po dezert.
  • Kurz vaření s michelinským kuchařem - brunch: Pod vedením šéfkuchaře Ondřeje Moliny se v tomto kulinářském kurzu naučíte připravit tři skvělé recepty, ze kterých si můžete zařídit klidně 3 brunche: lahodná míchaná vejce s pažitkou, batátové lívance a gravlax losos s holandskou omáčkou. Mimo to si osvojíte také triky a fígle, které používají ti nejlepší kuchaři světa.

Sladké kurzy vaření

Láká vás podívat se konečně na nějaký sladký kurz vaření v Suché Lozi, ale nabídka živých kurzů je nyní velmi omezená? Pak si vyberte z nabídky našich online kurzů vaření, které na vás čekají i u sebe doma v Suché Lozi. Mezi nejoblíbenější sladké kurzy patří tyto:

A jako bonus pro vás máme jeden online kuchařský kurz zdarma - kurz vaření kváskového chleba. V jednotlivých videích tohoto kurzu se naučíte, jak připravit kvásek, jaké používat suroviny a jejich poměr a především jak upéct ten nejlepší kváskový chléb. Tento kurz vaření je nejlepší pustit si u sebe doma v Suché Lozi a péct si pravidelně svůj dokonalý domácí chléb.