- »
- Zbiroh »
- Kurzy vaření ve Zbirohu
Kurzy vaření ve Zbirohu pro začátečníky i pokročilé
Vybírejte z kuchařských kurzů ve Zbirohu ten, který vás láká nejvíce. Všechny kurzy vaření jsou vedené šéfkuchaři a jsou vhodné pro začátečníky i pokročilé kuchaře...
Dokonalý brunch, mořské plody, italské speciality, tradiční české recepty, dorty jako od cukráře… zdá se vám téměř nemožné připravit si takové dobroty u sebe doma? S našimi kurzy vaření to bude reálné, a dokonce snadné! Užijte si originální kurzy pro kulináře ve Zbirohu pod vedením těch nejlepších šéfkuchařů, nebo dokonce michelinských kuchařů. Po kulinářském kurzu vám odešleme všechny recepty do e-mailu pro připomenutí (a třeba i uložení do sbírky) a všechny recepty si tak budete moct připravit kdykoli a kdekoli budete chtít. Mezi nejoblíbenější kurzy vaření patří tyto
Jak probíhají kurzy vaření ve Zbirohu?
V dnešní době je většina živých kurzů vaření ve Zbirohu odložena. To ale neznamená, že se nemůžete učit vařit! Naopak! V této úžasné době moderních technologií můžete zažít kurzy vaření ve Zbirohu rovnou ve vaší kuchyni - kurzy pro kulináře se totiž přesunuly do online světa. Jaké jsou výhody online kurzů vaření?
- Když se chystáte na kurz vaření ve Zbirohu, jedna vstupenka znamenala místo jen pro jednoho účastníka, museli jste vyřešit hlídání dětí, parkování, dojíždění apod. Tyto věci u online kurzů vaření odpadají. Kurzu se může účastnit klidně více lidí a k dopravě na kurz vám stačí stabilní připojení k internetu a mobil nebo počítač.
- Žádný maximální počet účastníků. Také už se vám někdy stalo, že váš vysněný kurz vaření ve Zbirohu s tím slavným šéfkuchařem byl obsazený během pár minut po jeho zveřejnění a na vás se nedostalo? U online kurzů se toto stát nemůže!
- Kurz vaření pro začátečníky - Jsou kurzy vaření ve Zbirohu vhodné i pro začátečníky? Jistě! Šéfkuchař vám v kurzu vše detailně vysvětlí, názorně ukáže a se vším vám poradí. U speciálních kurzů vám na e-mail předem dorazí předtočená videa, ve kterých se hezky v klidu naučíte některé postupy, které je třeba dobré potrénovat ještě před začátkem kurzu.
A to není zdaleka vše, absolvování online kurzu vaření u vás ve Zbirohu má daleko více výhod, pojďme si ale raději ukázat jaké možnosti online kurzů vaření pro vás máme. Existují dva hlavní druhy online kurzů vaření a každý z nich má své přednosti.
Předtočený kurz vaření
První typem online kurzu vaření je předtočený kurz. Obrovskou předností takového kurzu je, možnost pustit si ho v kteroukoliv denní nebo noční hodinu a většinou vám zůstane už napořád. Mezi nejoblíbenější předtočené online kurzy patří:
- Kurz vaření Příprava sushi - Tento online kurz je skutečně obsáhlý a jeho absolventi doporučují rozdělit si jej na více dnů. Jedná se totiž o největší online kurz přípravy sushi u nás a na Slovensku a je skutecne nacpaný recepty, postupy a profesionálními triky pro přípravu sushi, které by vás v jednom dni mohly lehce zahltit. A co víc - 4 lekce tohoto sushi kurzu jsou zdarma a slouží jako ochutnávka tohoto online kurzu vaření. Všechny lekce vám zůstanou už napořád a můžete si je tak pouštět kdykoli a kdekoli a ke kurzu se vracet. S tímto kurzem si můžete klidně uspořádat sushi slezinu a učit se připravovat sushi se svými blízkými.
Tip: Pokud nechcete shánět všechny nezbytné pomůcky pro výrobu sushi, máme pro vás tip na jiný kurz vaření přípravy sushi, ve kterém vám až na vaši adresu zašleme i sushi set. V balíčku vám tak domů doručíme rohož na rolování sushi rolek, zázvor, sojová omáčka a další pomůcky. Pak už bude zbývat dokoupit jenom vybrané náplně a vaše domácí výroba sushi může začít. Tento domácí kurz přípravy sushi můžete absolvovat kdykoli budete chtít a všechny video lekce vám zůstanou už napořád.
- Kurz vaření nejlepší recepty české kuchyně - 17 lekcí, 17 receptů na nejlepší české speciality, z toho 4 lekce zdarma. Pod vedením šéfkuchaře Radka Pálky se naučíte vařit tradiční české speciality a osvojíte si triky a tipy, které vám přípravu těchto dobrot usnadní.
- Kurz pečení a zdobení perníčků - tohle není tak úplně kulinářský kurz v pravém slova smyslu. Pečení perníčků ale rozhodně patří mezi oblíbené kulinářské aktivity, a proto je mu věnovaný celý kurz s profesionální perníkářkou. Úvodní 4 lekce (jak vyválet těsto na perníčky, jak barvit polevy atp.) jsou zdarma a slouží jako úvod do tohoto sladkého online kurzu vaření. Všechny lekce z kurzu si můžete pouštět kdykoli a kdekoli a zůstanou vám už napořád.
Živý přenos kurzu vaření aneb živý přenos s kuchařem.
- České speciality se můžete naučit vařit také v tomto online kurzu vaření se živým přenosem. Před začátkem tohoto kurzu vám přijdou předtočená videa se složitějšími technikami vaření a také seznam surovin, které budete pro vaření potřebovat. V domluveném termínu se pak připojíte k živému videopřenosu se šéfkuchařem Ondřejem Molinou společně s dalšími max. 5 účastníky a začne se vařit. V kurzu se naučíte připravovat jedno celé menu českých specialit od polévky až po dezert.
- Kurz vaření s michelinským kuchařem - brunch: Pod vedením šéfkuchaře Ondřeje Moliny se v tomto kulinářském kurzu naučíte připravovat tři skvělé recepty, ze kterých si můžete zařídit klidně 3 brunche: gravlax losos s holandskou omáčkou, batátové lívance a skvělá míchaná vejce s pažitkou. Mimo to si osvojíte také fígle a tipy, které používají ti nejlepší kuchaři světa.
- Kurz vaření italské kuchyně s michelinským kuchařem: Během tohoto online kurzu se naučíte, jak připravovat tříchodové menu italských specialit. Na živém videohovoru se pod vedením bývalého michelinského kuchaře naučíte připravovat luxusní polévku zuppa toscana, těstoviny carbonara a tradiční italský dezert pasticiotti.
Sladké kurzy vaření
Konečně byste se rádi podívali na nějaký sladký kurz vaření ve Zbirohu, ale nabídka živých kurzů je nyní omezená? Pak si vyberte z nabídky našich online kurzů vaření, které na vás čekají i u sebe doma ve Zbirohu. Mezi nejoblíbenější sladké kurzy patří tyto:
A jako bonus pro vás máme jeden online kurz vaření zdarma - kurz vaření kváskového chleba. V jednotlivých videích tohoto kurzu se naučíte, jak připravit kvásek, jaké používat suroviny a jejich poměr a především jak upéct ten nejlepší kváskový chléb. Tento kurz vaření je nejlepší pustit si u sebe doma ve Zbirohu a péct si pravidelně svůj dokonalý domácí chléb.