- »
- Zdounky »
- Kurzy vaření ve Zdounkách
Kurzy vaření ve Zdounkách pro začátečníky i pokročilé
Vybírejte z kuchařských kurzů ve Zdounkách ten, který vás láká nejvíce. Všechny kulinářské kurzy jsou vedené šéfkuchaři a jsou vhodné pro začátečníky i pokročilé kuchaře...
Luxusní mořské plody, dorty jako od cukráře, italské speciality, dokonalý brunch… připadá vám téměř nereálné připravit si tato jídla doma? S našimi kurzy vaření to bude reálné, a dokonce snadné! Užijte si originální kulinářské kurzy ve Zdounkách pod vedením těch nejlepších šéfkuchařů, nebo dokonce michelinských kuchařů. Po absolvování kurzu vaření vám pošleme všechny recepty do e-mailu pro připomenutí (a třeba i vytisknutí a uchování) a všechny recepty si tak budete moct připravit kdykoli a kdekoli budete chtít. Mezi nejoblíbenější kurzy vaření patří tyto
Jak probíhají kurzy vaření ve Zdounkách?
V této době je většina živých kurzů vaření ve Zdounkách odložena. To ale v žádném případě neznamená, že se nemůžete učit vařit! Naopak! V této neuvěřitelné době moderních technologií na vás čekají kurzy vaření ve Zdounkách rovnou ve vaší kuchyni - kurzy pro kulináře se totiž přesunuly do online světa. Jaké jsou výhody online kurzů vaření?
- U živých kurzů vaření ve Zdounkách je vždycky potřeba zaplatit za každého účastníka zvlášť, myslet na parkování, dojíždění, kdo pohlídá děti apod. Tyto komplikace u online kurzů vaření nejsou. Kurzu se může účastnit klidně celá rodina a k dopravě na kurz vám stačí internet a mobil nebo počítač (případně tablet).
- Neomezené množství účastníků. Také už se vám někdy stalo, že váš vysněný kurz vaření ve Zdounkách s tím slavným šéfkuchařem byl obsazený během pár minut po jeho zveřejnění a na vás se nedostalo? To se vám s online kurzem nestane!
- Kurz vaření pro začátečníky - Jsou kurzy vaření ve Zdounkách vhodné i pro začátečníky? Jasně, že ano! Šéfkuchař vám v kurzu vše důkladně vysvětlí, ukáže a rád vám poradí. U některých speciálních kurzů vám na e-mail předem odešleme předtočená videa, ve kterých se hezky v klidu naučíte některé postupy, které je třeba dobré potrénovat ještě před začátkem kurzu.
A to není zdaleka vše, absolvování online kurzu vaření u vás ve Zdounkách má daleko více výhod, pojďme si ale raději ukázat jaké varianty online kurzů vaření pro vás máme. Existují dva hlavní typy online kurzů vaření a každý z nich má jiné výhody.
Předem natočený kurz vaření
První typem online kurzu vaření je předem natočený kurz. Obrovskou výhodou takového kurzu je, možnost pustit si ho kdykoli a kdekoli a většinou vám zůstane už napořád. Mezi nejoblíbenější předtočené online kurzy patří:
- Kurz vaření Příprava sushi - Tento kuchařský kurz má celkem necelých 5 hodin a je rozdělený na 19 lekcí, které je dobré si rozdělit do několika dní. Jedná se totiž o nejrozsáhlejší kurz přípravy sushi online u nás a na Slovensku a je opravdu nacpaný recepty, postupy a profesionálními triky pro přípravu sushi, které by vás v jednom dni mohly lehce zahltit. A co víc - 4 lekce tohoto sushi kurzu jsou zdarma a slouží jako ochutnávka tohoto online kurzu vaření. Všechny lekce vám zůstanou už napořád a můžete si je tak pouštět kdykoli a kdekoli a ke kurzu se vracet. S tímto kurzem si můžete klidně uspořádat velkou sushi akci a učit se připravovat sushi se svými rodinnými příslušníky.
Tip: Pokud nemáte prostor shánět veškeré nezbytné pomůcky pro výrobu sushi, máme pro vás tip na jiný kurz vaření přípravy sushi, ve kterém vám až k vám domů necháme doručit i sushi set. V balíčku vám tak domů doručíme nakládaný zázvor, wasabi, rohož na rolování sushi rolek, sojová omáčka apod.. Pak už stačí dokoupit jenom vybrané náplně a můžete začít s přípravou sushi dobrot. Tento domácí kurz přípravy sushi můžete absolvovat kdykoli budete chtít a všechna videa vám zůstanou už napořád.
- Kurz vaření nejlepší recepty české kuchyně - 17 lekcí, 17 receptů na nejlepší české speciality, z toho 4 lekce zdarma. Pod vedením šéfkuchaře Radka Pálky se naučíte připravovat všechny známé české speciality a osvojíte si fígle a tipy, které vám přípravu těchto dobrot usnadní.
- Kurz pečení a zdobení perníčků - tohle není tak zcela kulinářský kurz v pravém slova smyslu. Pečení perníčků ale rozhodně patří mezi oblíbené kulinářské aktivity, a proto je mu věnovaný celý kurz s profesionální perníkářkou. Celkem 4 lekce (jak vyválet těsto na perníčky, jak barvit polevy atp.) jsou zdarma a slouží jako úvod do tohoto sladkého online kurzu vaření. Všechny lekce z kurzu si můžete pouštět kdykoli a kdekoli a zůstanou vám už napořád.
Živý přenos kurzu vaření aneb živý přenos s kuchařem.
- Kurz vaření italské kuchyně s michelinským kuchařem: Během tohoto online kurzu se naučíte, jak připravovat tříchodové menu italských specialit. Na živém videohovoru se pod vedením bývalého michelinského kuchaře naučíte připravovat tradiční italský dezert pasticiotti, těstoviny carbonara a polévku zuppa toscana.
- Kurz vaření s michelinským kuchařem - brunch: Pod vedením šéfkuchaře Ondřeje Moliny se v tomto kulinářském kurzu naučíte připravovat tři skvělé recepty, ze kterých si můžete zařídit klidně 3 brunche: gravlax losos s holandskou omáčkou, batátové lívance a skvělá míchaná vejce s pažitkou. Mimo to si osvojíte také fígle, které používají ti nejlepší kuchaři světa.
- Tradiční české speciality se můžete naučit vařit také v tomto online kurzu vaření se živým přenosem. Před tím, než kurz začne vám pošleme seznam surovin a videa se složitějšími technikami, které je dobré si vyzkoušet. V domluveném termínu se pak připojíte k živému přenosu se šéfkuchařem Ondřejem Molinou společně s dalšími max. 5 účastníky a začne se vařit. V kurzu se naučíte připravovat jedno celé menu českých specialit od polévky až po dezert.
Sladké kurzy vaření
Láká vás vyrazit na nějaký sladký kurz vaření ve Zdounkách, ale nabídka živých kurzů je nyní omezená? Pak si vyberte z nabídky našich online kurzů vaření, které je možné si dopřát i u sebe doma ve Zdounkách. Mezi nejoblíbenější sladké kurzy patří tyto:
A jako bonus pro vás máme jeden online kuchařský kurz zdarma - kurz vaření kváskového chleba. V jednotlivých videích tohoto kurzu se naučíte, jak připravit kvásek, jaké používat suroviny a jejich poměr a především jak upéct ten nejlepší kváskový chléb. Tento kurz vaření je nejlepší pustit si u sebe doma ve Zdounkách a péct si pravidelně svůj dokonalý domácí chléb.